contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro


Absorbante Crystal Anion Extra

Absorbante Crystal Anion Extra

Puncte Bonus: 2.5

Vita Crystal

Cod produs: VITA712

compara


16 Lei
(TVA inclus)

cos cumparaturi Adauga in cosAcest produs nu mai face parte din oferta Vita Crystal


Absorbantele Crystal Anion Extra se remarca prin capacitatea de absorbtie si aerare, datorita stratului de bumbac catifelat de care dispun, cat si de banda anionica speciala. Datorita acesteia din urma, sunt indepartate mirosurile neplacute si bacteriile si asigura protectie, insa fara sa produca iritatii, datorita faptului ca permite circulatia aerului. O puritate biologica oferita de aceste absorbante Vita Crystal se poate atinge daca se folosesc alte absorbante, doar prin schimbarea acestora la fiecare 20 minute.

Eficienta absorbantelor Crystal Anion Extra este determinata de capacitatea anionilor de a stopa multiplicarea bacteriilor, pentru a fi redus astfel riscul de aparitie al infectiilor vaginale. Astfel, anionii contribuie la mentinerea igienii intime, iar absorbantele anionice se pot utiliza pe perioada menstruatiei sau inainte de aceasta, pentru a ameliora simptomele premenstruale, dupa frecventarea bazinelor sau bailor comunale, cat si daca suferiti de incontinenta urinara, uscaciune vaginala, hemoroizi, infectii vaginale sau uretrale, dupa act sexual si dupa interventii chirurgicale.

Sunt recomandate absorbantele Crystal Anion Extra deoarece dispun de o capacitate crescuta de absorbtie, favorizeaza circulatia aerului si sunt lipsite de substante chimice daunatoare.
9 bucati


Adauga comentariu pentru Absorbante Crystal Anion Extra


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):
Vita Crystal
Plata si livrare
Politica de confidentialitate
Termeni si conditii
Anpc

Vita Crystal este un lider in productia de flavonoide in Europa.
Copyright @ flavonoide.ro 2024 - Preturile contin TVA - Pret Depozit.