contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro


Lemn Dulce 100 cps

Lemn Dulce 100 cps

Puncte Bonus: 7.6

Vita Crystal

Cantitate: 100 capsule

Cod produs: VITA765

compara


comanda
43 Lei
(TVA inclus)

cos cumparaturi Adauga in cosLemn Dulce 100 cps poate fi achizitionat cu o Reducere de 20% la orice comanda de produse Vita Crystal de minim 250 lei.
Puteti comanda Lemn Dulce 100 cps la numarul de telefon: comanda telefonic sau online.
Lemn Dulce 100 cps ajunge la dumneavoastra prin curier rapid, cu plata ramburs, la Cel Mai Bun Pret Garantat, direct din depozitul Vita Crystal. Odata cu prima comanda de produse Vita Crystal de minim 250 lei veti obtine o Reducere de 20% pe viata, care va fi aplicata la toate comenzile efectuate pe contul dumneavoastra.


Prezentarea generala a suplimentului alimentar Lemn Dulce.

Produsul Lemn Dulce este inclus in categoria produselor naturale, ce contribuie la mentinerea functionarii normale a membranelor mucoaselor stomacale si cele duodenale.

Calitatile benefice ale suplimentului nutritiv Lemn Dulce sunt oferite de ingredientele active regasite in formula produsului Lemn Dulce, precum este cazul celui care ofera si numele acestui supliment. Astfel, Lemnul dulce este utilizat in cadrul medicinei traditionale pentru prepararea curelor contra tusei si a starilor gripale, avand posibilitatea de a le ameliora. In fitoterapia moderna, radacinile Lemnului dulce sunt componente comune ale amestecurilor de plante utilizate pentru afectiunile acute ale tractului respirator superior. Este, de asemenea, este utilizat in ameliorarea ulcerelor gastrice si duodenale si al afectiunilor musculo-scheletale inflamatorii.

Prin includerea extractului de Lemn dulce in formula suplimentului alimentar Lemn Dulce, acest produs are capacitatea de a ajuta la oferirea unei activitati anti-ulcer la nivelul organismului, atribuita in principal cresterii secretiei de sucuri gastrice si stimularii formarii celulelor mucoasei gastrice. Lemnul dulce prezinta si proprietati antibacteriene si antivirale si pot juca un rol important in detoxifierea ficatului dumneavoastra. De asemenea, flavonoidele sunt partial responsabile pentru efectul anti-convulsivant al lemnului dulce. 


Modul in care produsul Lemn Dulce actioneaza la nivelul organismului:

- Suplimentul alimentar Lemn Dulce are posibilitatea de a ajuta la ameliorarea conditiilor inflamatorii de la nivelul organismului dumneavoastra;
- Produsul Lemn Dulce este benefic in reducerea riscului de dezvoltare a afectiunilor cardiovasculare;
- Prin administrarea suplimentului Lemn Dulce, organismul dumneavoastra beneficiaza de protectie la nivelul creierului;
- Contribuie la scaderea greutatii corporale;
- Datorita substantelor din compozitia ingredientului activ, produsul Lemn Dulce are capacitatea de a inhiba cresterea celulelor canceroase;
- Este un bun adjuvant in ameliorarea inflamatiilor de la nivelul gutei si a ulcerelor;
- Produsul Lemn Dulce ajuta la reducerea simptomelor cauzate de menopauza;
- Poate fi utilizat in cazul efectelor cauzate de sindromul ovarian polichistic;
- Suplimentul alimentar Lemn Dulce amelioreaza starile de oboseala ale corpului;
- Promoveaza un somn linistit si odihnitor.


Ingredientele active regasite in formula suplimentului Lemn Dulce:

Lemnul dulce inclus in cadrul compozitiei produsului Lemn Dulce este o planta originara din sudul Europei si din Asia si este utilizata pe scara larga in cadrul medicinei tarditionale chineze, gratie capacitatii sale de a ameliora anumite conditii de sanatate. Acest ingredient a fost utilizat in cadrul medicamentelor pe baza de plante pentru efectele sale antiinflamatorii. 

Adaugand Lemnul dulce in formula produsului Lemn Dulce, acesta ajuta la ameliorarea ulcerelor de la nivelul stomacului si a altor conditii digestive. In plus, acest ingredient este benefic in reducerea in greutate, lupta impotriva afectiunilor cardiovasculare, ofera protectie la nivelul creierului si se poate recomanda in cazul femeilor ce sufera de sindromul ovarului polichistic si cele ale menopauzei, avand posibilitatea sa le amelioreze. 


Mod de administrare al suplimentului nutritiv Lemn Dulce. 

Pentru a oferi corpului dumneavoastra proprietatile benefice pe care suplimentul alimentar Lemn Dulce le detine, se recomanda administrarea unei doze intre 5-20 mg. pe zi, ajutandu-va in acelasi timp sa reduceti grasimea corporala. 

Atentie! Nu depasiti cantitatea zilnica recomandata!


Adauga comentariu pentru Lemn Dulce 100 cps


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):
Vita Crystal
Plata si livrare
Politica de confidentialitate
Termeni si conditii
Anpc

Vita Crystal este un lider in productia de flavonoide in Europa.
Copyright @ flavonoide.ro 2021 - Preturile contin TVA - Pret Depozit.