contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Cancer la san


Date de identificare ale persoanei: Femeie, 46 ani, inaltime 1,60 m, greutate 70 kg, grupa sangvina OI
Afectiuni: cancer mamar, diabet
Istoric manifestari si simptome:

2012 - persoana descopera prezenta a doi noduli la san, unul dintre acestia pozitionat in zona axilei. 15.11.2012 - doamna face o mamografie la o clinica din strainatate (Viena, Austria) iar rezultatele indica un carcinom mamar de 3 cm si un carcinom axilar tot de 3 cm, cu risc de raspandire limfatica. Aceste carcinoame au fost codificate BIRADS V (Breast Imaging Reporting and Data System), iar in opinia radiologului este necesara realizarea unei biopsii, intrucat se apreciaza ca in procent de 95% sunt de origine maligna.

15.11.2012 - in aceeasi zi doamna este supusa unei proceduri de biopsie, rezultatul urmand a fi comunicat prin email, impreuna cu o scrisoare medicala.

- rezultatul biopsiei este cel anticipat, pozitiv: carcinom mamar invaziv ductal G3, avand o rata de extindere de 90%.


- scrisoarea medicala recomanda 8 cicluri de chimioterapie desfasurate la intervale de cate 3 saptamani. Dupa aceste cicluri, se recomanda mastectomie radicala (extirparea sanului, tesutului epitelial (pielea), muschiului pectoral subadiacent) si limfadenectomie (excizia ganglionilor limfatici axilari).

- recomandarea clinicii din Viena este aceea ca terapia citostatica sa fie inceputa cat mai curand, tinant cont de faptul ca celulele canceroase se extind foarte rapid.

Recomandari si indicatii naturiste:

22.11.2012 - in starea de panica generata de aflarea acestui diagnostic de cancer la san, doamna isi face o programare pentru sedintele de chimioterapie incepand cu 10 ianuarie 2013. Dansa hotaraste ca pana la prima sedinta de citostatice sa administreze produsele firmei Vita Crystal, avand schema de mai jos:

- din dorinta de a obtine rezultate mai rapide, doamna administreaza din proprie initiativa cate 5 stimulari de Olimpiq StemXCell pe zi (cate o stimulare din 3 in 3 ore).

- dupa 45 de zile tumorile au scazut in dimensiuni, de la 30 mm la 8 mm, iesind din tesutul mamar prin piele, iar zona respectiva s-a refacut fara urme.

- 10.01.2013 - persoana se prezinta la clinica din Viena pentru a incepe prima sedinta de citostatice. Medicul specialist a examinat pacienta si a recunoscut ca evolutia doamnei a fost una deosebita, rezultate asemanatoare ar fi putut fi obtinute poate in 4 luni de citostatice. Datorita rezultatelor bune obtinute cu produsele naturiste Vita Crystal, schema de terapie generalizata propusa initial a fost modificata cu una aplicata la nivel local, mastectomia fiind inlocuita cu una simpla, doar in ceea ce priveste tumorile.

- dupa sedintele de chimioterapie si interventia chirurgicala de mastectomie, doamna a ramas cu un sistem imunitar slabit, dureri osoase, o infectie post-operatorie si o colorare a pielii pe partea dreapta. In plus, diabetul de care suferea s-a agravat.

20.05.2013 - doamna incepe din nou administrarea unei scheme cu produsele naturiste Vita Crystal pe baza de flavonoide:

In prezent doamna se simte foarte bine si a inceput din nou munca.

Studiu de caz realizat de Dr. RoscaStudii de caz
Produse prezentate in acest studiu de caz
Vita Crystal
Plata si livrare
Politica de confidentialitate
Termeni si conditii
Anpc

Vita Crystal este un lider in productia de flavonoide in Europa.
Copyright @ flavonoide.ro 2021 - Preturile contin TVA - Pret Depozit.