contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Diabet si Accident Vascular


Studiu de caz: Hipertensiune arteriala, Accident vascular cerebral, Diabet zaharat
      Barbat, 83 de ani, grupa de sange A II, inaltime 165 cm, 75 kg greutate, tratament specific pentru hipertensiune de aproximativ 40 de ani.
    
 La varsta de 80 de ani, pacientul este internat in spital si detectat cu un nivel ridicat de zahar din sange. Urmand o dieta adecvata, nivelul de zahar din sange revine la normal. El nu a fost diagnosticat cu diabet zaharat  si din cauza asta, nici nu a urmat o dieta special pentru reglarea glicemiei.
     
La 6 luni de la exernare, el sufera un accident vascular cerebral. In paralel cu tratamentul alopat dat in spital, el ia o stimulare Stem Cell cu Olimpiq StemXCell 75% si un tratament cu oxigen stabilizat.

In doua luni, el se recupereaza complet si opreste tratamentul cu produse naturiste, pastrand daor tratamentul alopat.
     
La 83 de ani a inceput sa aiba fibrilatii, 120/110 mmHg valorile tensiunii arteriale, pulsul 150, fiind intr-o stare critica. Pacientul este internat in spital si diagnosticat cu hipertensiune arteriala II, insuficienta cardiaca, hipercolesterolemie si diabet zaharat de tip II.
Dupa esternare, schema sa de tratament alopat arata urmatoarele:
diabet zaharat (DIAPREL 1 / zi), hipertensiune arteriala (ATACAND 2 / zi), coagularea sangelui (trombostop 1 / zi), circulatia cerebrala (SERMION 1 / zi), tulburari de ritm cardiac (Cordarone 2 / zi), diureza (Diurex 1 / zi ), colesterol (GLETOR 1 / zi), magneziu si deficit de potasiu (PANANGIN 1 / zi).
     
In aceasta faza, avand in vedere ca toate problemele sale anterioare si actuale de sanatate au fost cauzate de o combinatie a nivelului de zahar din sange, am inceput o schema de tratament cu ajutorul produselor naturale de Vita Crystal:
- Olimpiq Stem XCell SL stimulare de zi cu zi 75% (pentru regenerarea miocardului, stabilizarea tensiunii, diabet - refacerea ficatului si pancreasului, regenerare celulara).
- Germeni de varza creata 3 / zi (pentru reglarea nivelului de zahar din sange). Aici am combinat tratamentul cu o dieta stricta de carbohidrati.
- Cardio Flavin 7+ 2 / zi (pentru tensiunea arteriala si imbunatatirea circulatiei).

    In patru zile, cu un control glicemic strict, am scos din schema de tratament pentru diabetul zaharat (DIAPREL)
    In saptamana urmatoare, am redus treptat doza de pastile pentru hipertensiune (Atacand) cu un control extrem de regulat al tensiunii arteriale si pulsului.
    Presiunea arteriala si pulsul s-au stabilizat foarte mult astfel incat am redus si eliminat treptat Cordarone si Diurex.
    In a doua saptamana am adaugat:
- Seminte de Canepa 2 / zi (pentru colesterol si ficat). In acest fel, am inlocuit si scos GLETOR din schema de tratament alopat.

Dupa o luna si jumatate de la inceputul acestui tratament am adaugat:
- Burete cu peruca (1 / zi-noapte) pentru reglarea glicemiei
- Urechea lui Iuda (urechea lui Iuda) (subtierea sangelui, imbunatatirea circulatiei) (1 / zi)
- Magneziu (1 / zi) In acest fel ne-am oprit din administrarea PANANGIN.

    Intr-o luna si jumatate de tratament naturist am obtinut urmatoarele rezultate:
- HbA1c (hemoglobina glicozilata - zaharul  de sange - medie in ultimele 3 luni) a scazut de la 7,0 (diabet zaharat) la 6,2 (prediabet)
- Zaharul din sange  intre 110/55 mmHg-130/65 mmHg, si rareori urcand la 140 mmHg
- Ritm cardiac de repaus este intre 60-70
- Palpitatiile si aritmia au disparut
- Colesterolul este 199 iar analizele biochimice la sange si ficat sunt in limite normale.
Urmatorul pas a fost sa inlocuim Cardio Flavin 7+ cu Cardio Flavin 7+ Super Pulse, schema de tratament fiind modificata dupa cum urmeaza:
- Olimpiq Stem XCell SL 75% (stimulare zilnic)
- Germeni de varza crea, (3 / zi)
- Burete cu peruca (burete cu peruca) (1 / zi- seara)
- Cardio Flavin 7+ Super Pulse, (2 / zi)
- Seminte de Canepa (2 / zi)
- Urechea lui Iuda (1 / zi)
- Magneziu Top Forte (1 / zi)

   Singurul tratament alopat pastrat este cu urmatoarele produse:
- Trombostop (o jumatate de pastila / zi).
- daca tensiunea arteriala creste in mod accidental mai sus 140 (se intampla rar, sub efort greu) administreaza un sfert de pastila de ATACAND (numai in acel moment particular).

    La 3 luni de la inceperea tratamentului cu produsele Vita Crystal, EKG s-a imbunatatit in mod semnificativ, cardiologul sesizeaza o revenire neasteptata a functiei cardiace iar HbA1c (hemoglobina glicozilata) a ajuns la 5,4 (o valoare normala pentru o persoana sanatoasa).


Starea pacientului este foarte buna, el are energie, face treburile din jurul casei, se plimba zilnic aproximativ 2 ore prin parc si este pentru prima data in 43 de ani, cand cu exceptia  unui sfert ocazional de o pastila, el nu mai administreaza nici un tratament alopat pentru tensiune arteriala.

     Trebuie sa mentionam ca reducerea tratamentului alopat a fost realizata treptat, sub o supraveghere constanta a tensiunii arteriale, pulsului si zaharului din sange si numai la recomandarile Stem Medical - doctor Vita Crystal.
 Pacientului i s-a recomandat mentinerea administrarii cu Olimpiq Stem XCell SL 75% pentru o perioada de doi ani fara intrerupere, in scopul de a finaliza restaurarea miocardului si functia cardiaca. De asemenea, Cardio Flavin 7 + Super Pulse si Germenii de varza sunt in prezent administrate pentru intretinere cardiaca si diabet.Studii de caz
Vita Crystal
Plata si livrare
Politica de confidentialitate
Termeni si conditii
Anpc

Vita Crystal este un lider in productia de flavonoide in Europa.
Copyright @ flavonoide.ro 2021 - Preturile contin TVA - Pret Depozit.