contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Litiaza renala, colica renala


Date de identificare ale persoanei: Femeie, 50 ani, inaltime 1,75m, greutate 70 kg, grupa sangvina 0I, in urma unei crize biliare a suferit o interventie chirurgicala.

Afectiuni:
colica renala, piatra de dimensiuni mari blocata pe ureterul stang, 5 pietre localizate la rinichiul stang si 1 piatra localizata la rinichiul drept.

Istoric manifestari si simptome:

- persoana ajunge la spital in urma unei colici renale. Desi i s-a recomandat tratament specific, durerile nu s-au calmat. In cazul in care piatra nu ar fi eliminata in 2 zile, sau in cazul unui posibil blocaj renal, persoana ar fi fost supusa unei interventii chirurgicale.  

- chiar in seara in care a fost internata in spital, persoana incepe administrarea produsului naturist pe baza de flavonoide: Stonebreaker (Iarba Changa Piedra), cate doua capsule dimineata, la pranz si seara.

Recomandari si indicatii naturiste:

- pentru dizolvarea calculilor (pietrelor) din zona renala, pentru calmarea durerilor si distensia ureterului: Stonebreaker (Iarba Changa Piedra) = 2+2+2 capsule/zi.

- repaus total la pat timp de cateva zile, calmante daca durerile sunt puternice.

- consum de lichide pentru a evita riscul unui blocaj renal.

Rezultate obtinute cu produsele naturiste Vita Crystal pe baza de flavonoide:

- in primele doua zile de administrare a produsului Stonebreaker durerile au scazut in intensitate si persoana a putut iesi din spital, cu recomandarea de a reveni pentru un nou control peste cateva zile.

- la revenirea la spital, se efectueaza o ecografie care arata prezenta celor 7 calculi.

- se recomanda realizarea unei analize CT (computer tomograf) cu substanta de contrast, pentru a clarifica etapele interventiei chirurgicale de extirpare a pietrelor. In asteptarea rezultatelor CT, pacienta s-a plimbat prin incinta spitalului, timp in care a consumat lichide si a urinat destul de des. Rezultatele CT au relevat ca nu exista nicio piatra la nivelul aparatului renal. Astfel, rezultatul CT a infirmat rezultatul observat la ecograf.

- s-a considerat ca examenul CT nu poate da erori, asadar s-a suspectat o eroare ecografica. S-a repetat ecografia la acelasi aparat, iar aceasta a doua ecografie a aratat ca nu mai exista nicio piatra. In 4 ore, toate cele 7 pietre s-au eliminat prin urina.

- persoana administreaza in continuare, preventiv, Stonebreaker cate 2 capsule / zi pentru litiaze renale.

Studiu de caz realizat de Dr. RoscaStudii de caz
Vita Crystal
Plata si livrare
Politica de confidentialitate
Termeni si conditii
Anpc

Vita Crystal este un lider in productia de flavonoide in Europa.
Copyright @ flavonoide.ro 2024 - Preturile contin TVA - Pret Depozit.