contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro
- 20%


Olimpiq Jubileum SXC SL 250% 120 doze - 240 cps

Olimpiq Jubileum SXC SL 250% 120 doze - 240 cps

Puncte Bonus: 165

Vita Crystal

Cantitate: 240 capsule

Cod produs: VITA2310

Bonus Suplimentar 5%
compara


comanda
Transport Gratuit

963 Lei
770 Lei
(TVA inclus)

cos cumparaturi Adauga in cos

Produsul
contine:

Olimpiq Jubileum SXC SL 250% -A 120
+
Olimpiq Jubileum SXC SL 250% - B 120Olimpiq Jubileum SXC SL 250% 120 doze - 240 cps de la Vita Crystal are o Reducere de 20%. Astfel dumneavoastra economisiti 193 lei
Puteti comanda Olimpiq Jubileum SXC SL 250% 120 doze - 240 cps la telefoanele: comanda telefonic sau online.
Olimpiq Jubileum SXC SL 250% 120 doze - 240 cps ajunge la dumneavoastra prin curier rapid, cu plata ramburs, la Cel Mai Bun Pret Garantat, direct din depozitul Vita Crystal. Odata cu prima comanda de produse Vita Crystal de minim 250 lei veti obtine o Reducere de 20% pe viata, care va fi aplicata la toate comenzile efectuate pe contul dumneavoastra.

Olimpiq Jubileum SXC 250% SL- 75/75 cps

Olimpiq Jubileum SXC 250% SL reprezinta cea mai inovatoare solutie de regenerare a organismului dedicata persoanelor cu oscilatii ale gliecemiei sau diabet.


Formula speciala Olimpiq Jubileum SXC 250% SL are acum capacitatea de a stabiliza productia de celule stem adulte in organsim si de a stimula o regenerare sanatoasa a tesuturilor afectatea, sa incetineasca procesul de imbatranire celulara si sa produca o cantitate de 250 mai mare de celule stem in circuitul sanguin.

Olimpiq Jubileum SXC 250% SL a fost administrat ca adjuvant cu succes in cazul mai multor tipuri de pacienti cu diferite stadii ale afectiunilor si a obtinut rezultate foarte bune chiar si in cazul in care medicina conventionala nu mai avea solutii optime la indemana.

Numarul ce celule stem adulte in organsim poate fi acum multiplicat cu ajutorul Olimpiq Jubileum SXC 250% SL.
Studiile stiintifice si clinice elaborate in decursul a peste 10 ani au facut posibila gasirea unei solutii optime de stimulare a procesului de regenerare naturala a organsimului. Olimpiq Jubileum SXC 250% SL poate fi administrat ca adjuvant in aparalel cu terapia recoamndata de diabetolog deoarece nu a re contraindicatii sau reactii adverse. Ba mai mult, potenteaza actiunea tratamentului clasic si creste actiunea acestuia ameliorand totoadata starile de discomfort ce pot aparea pe perioada acestuia.

Olimpiq Jubileum SXC 250% SL are formula imbunatatita cu NADH si Astragalus
NADH ajuta la optimizarea nivelului energetic celular
Astragalus ofera protectie structurii cromozomilor. Extractul de Astragalus din compozitia Olimpiq Jubileum SXC 250% SL protejeaza telomerii in procesul de diviziune celulara si mentine in parametrii optimi procesul de telomeraza. Astragalul este un ingredient important deoarec ementine integritatea structurii ADN si mentine informatia cromozomiala nedeteriorata.

NADH este important pentru sanatatea intregului organism deoarece influenteaza energia intregului organism. Cand acesta substanta este in cantitati reduce in organism vom simti stari de oboseala puternica, lipsa puterii de concentrare sau memorare.

NADH influenteaza direct energia celulara din organism si implicit puterea de regenerare a acestuia. Cand energia celulara este redusa foarte mult, celula nu mai are capacitata de divizare, pot aparea erori genetice si chiar moartea celulei respective. 

Olimpiq Jubileum SXC 250% SL indicat in cazul persoanelor cu diabet

Cercetatorii de la Insitutul de Cercetare Vita Crystal Research au elaborat o formula depsebita, eficienta in cazul pacientilor cu oscilatii glicemice. 
Formula speciala Olimpiq Jubileum SXC 250% SL  ajuta la stimularea pancreasului  in procesul de producere a insulinei dar si la refacerea tesutului deteriorat al acestuia.

Trebuie mentionat ca studiile au fost elaborate atat in clinici din Ungaria - Departamentul de Sanatate Publica, Universitatea sin Pecs, cat si din Romania - Departamentul de Farmacologie, Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures, Clinica de Oftalmologie Targu Mures.

Obiectivul comun al echipei de cercetatori a fost de a stabili daca stimulatorul de celule stem Olimpiq Jubileum SXC 250% SL, administrat pe termen lung poate restabili nivelul glicemiei la limite normale.

Testele de laborator, la sfarsitul celor 6 saptamani de administrare la animale au rezultat o stabilizare a nivelului glicemic din sange, regenerarea vaselor de sange epiteliale, valorile glicemiei au fost reduse treptat fara reactii adverse.

In urma multor studii clinice si stiintifice, cercetatorii au ajuns al concluzia ca Olimpiq Jubileum SXC 250% SL ajuta la reglarea nivelului de glucoza din sange si este un adjuvant util in cazul pacientilor diagnosticati cu diabet si mai mult de atat, reduce complicatiile diabetului cum ar fi neropatie diabetica, glaucom, retinopatie, tiabetica, infectii si ale complicatii ce poat afecta sanatatea intregului organism.

Datorita capacitatii de stimulare a maduvei osoase inproducerea de celule stem adulte, Olimpiq Jubileum SXC 250% SL poate ajuta la reducerea si prevenirea complicatiilor, stimuleaza regenerearea naturala a tesuturilor afectate si imbunatateste circulatia sanguina.

Olimpiq Jubileum SXC 250% SL ajuta organsimul sa beneficieze in doar 2 ore de la administrare de o cantitate mult mai mmare ce celule stem eliberate in circuitul sanguin.


Olimpiq Jubileum SXC 250% SL - capsule cu eliberare prelungita

Procesul tehnologic de incapsulare a ingredientelor active ale Olimpiq Jubileum SXC 250% SL este unul de ultima generatie, ceea ce permite activarea componentelor active exact alolo unde este nevoie. Substantele active se activeaza in 45 de minute de al administrare si astfel sunt protejate de actiunea acidului gastric.

Studii Clinice Olimpiq Jubileum SXC 250% SL

Olimpiq Jubileum SXC 250% SL a fost administrat pacientilor cu afectiuni cardiovasculare grave pe o perioada de 12 luni.
La finalul testelor s-a observat:
- imbunatatirea vascularizarii cardiace si regenerarea tesuturilor afectate
- reducerea crizelor 
- reducerea migrenelor si cefaleei.
Rezultatele acestui studiu au fost concludente si specialistii institutului din Pecs recoamnda adminsitrarea ca adjuvant a produsului pentru recuperarea persoanelor care au suferit infarct miocardic deoarece acesta ajuta la regenerarea muschiului cardiac.

Olimpiq Jubileum SXC 250% SL in cazul disfunctiilor erectile la persoanele cu diabet.
Rezultatul studiilor efectuate au relatat in cazul pacientilor cu disfunctii erectile si supraponderali o imbunatatire a circulatiei sanguine, reglarea nivelului de colesterol din sange si stabilizarea glicemiei.
Celuele stem eliberate de maduva osoasa au avut capcitatea de a reface structura osoasa, imbunatatirea circulatiei si refacerea tesuturilor afectate din cauza obezitatii. Adauga comentariu pentru Olimpiq Jubileum SXC SL 250% 120 doze - 240 cps


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):